Представители на Продължаваме промяната настояват изслушването на главния прокурор да се

...
Представители на Продължаваме промяната настояват изслушването на главния прокурор да се
Коментари Харесай

ПП: Изслушването на Иван Гешев да стане в най-кратък срок

Представители на „ Продължаваме промяната ” настояват чуването на основния прокурор да се организира в най-кратък период. Това написа във фейсбук страницата на партията.

С позиция в обществената мрежа излезе и представителя на някогашния министър председател Кирил Петков - Лена Бориславова. 

„ Както и със основаването на комисията по отношение на имунитетите през днешния ден, задачата е цялостна гласност и бистрота ”, се споделя в позицията ѝ.

„ След като първо разгласи обществено и в публична преписка до Комисия по правни въпроси предпочитание да бъде изслушан, през днешния ден основният прокурор не се яви пред народните представители ”, написа Бориславова. 



Думите ѝ са след извършеното през днешния ден съвещание на Комисията по правни въпроси, която насочи питане до Прокуратурата по кое време може да бъде изслушан актуалният основен прокурор. Тя загатва и опитите за промени в Закона за Антикорупционната комисия КОНПИ и опита, по думите ѝ, някои политически сили да си припишат авторство на текста.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР